CAUTA JOCURI CU JOCURI VRAJI - Jocuri de gatit online

jocuri
jocuri
Barbie games
Generator rex

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri vraji

Broscoiul si frumoasa fata - In acest joc animat trebuie sa o ajuti pe frumoasa fata sa prepare o potiune magica care sa il transforme pe iubitul ei din broasca inapoi in om.
Mancare hidoasa - Noaptea de Halloween si Mart pregateste pentru prietenii sai, vrajitori o mancare hidoasa formata din chestii scarboase precum: ochi, picioare de broasa, nas de porc, rame, viermi etc.
Tommy si prastia - Prastia fermecata a ajuns in mainile unui baiat simplu de la tara pe nume Tommy si odata cu ea si misiunea importanta de a salva padurea din mainile armatei intunericului care este formata din schelete si vrajitoare. Ai grija pentru ca si armele lor sunt puternice si te pot rani oricand de aceea trebuie sa te misti foarte rapid si precis. Daca distrugi multi inamici poti sa iti cumperi o munitie mai puternica si doar asa poti castiga razboiul.
Vrajitorul de Animale - In acest joc trebuie sa te aperi de animalutele care te ataca facand o magine in jurul tau care sa te protejeze. Nu te lasa inselat de faptul ca animalele sunt dragute si transforma-le in prajiturele
Zana Fermecata - In acest joc ai intrat in rolul zanei fermecate, care trebuie sa ajute animalutele padurii sa treaca de diferitele obstacole. Nu le lasa neajutorate.
Zborul Fermecat - Acest joc de indemanare iti va pune la incercare indemanarea in timp ce tu trebuie sa ajuti zana sa ajunga cat mai departe si sa-l infranga pe vrajitor folosindu-se de bagheta ei magica.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri