AI CAUTAT JOCURI DE GATIT - CIORBA - Jocuri de gatit online

jocuri
jocuri
Barbie games
Generator rex

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: ciorba

Aranjeaza Pizza - In acest joc cu mancare trebuie sa-ti faci o pizza delicioasa. Alege-ti blatul, sosurile si restul ingredientelor pentru a o face sa arate cat mai bine si cat mai delicioasa. Foloseste toate optiunile si salveaza-ti rezultatul in calculator.
Gateste Cartofi Pai - In acest joc de gatit cartofi pai, deja i-ai curatat, feliat si prajit, mai trebuie doar sa aranjezi totul pe farfurie incat clientilor sa le placa si aspectul. Orneaza farfuria cu diferite mirodenii sau legume, chiar si sosuri.
Gateste Fursecuri Sf Valentin - In acest joc de sf Valentin trebuie sa-i gatesti persoanei dragi niste furscuri delicioase de ciocolata. Urmeaza reteta pentru a le face delicioase si alege-le forma care o preferi tu.
Gateste Placinta cu Afine - In acest joc de gatit, o noua reteta de placinta cu afine a ajuns in mana ta. Esti nerabdator sa incepi sa o prepari iar noi iti oferim aceasta ocazie. Urmeaza reteta indeaproape iar rezultatul te va uimi si pe tine.
Serveste mancare la mare - Ti-ai deschis un nou restaurant cu mancare, pe o plaja la mare. Vei avea o multime de clienti de servit intr-un timp foarte scurt. Le poti oferi suc, ciorba, hamburger sau pizza.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri