AI CAUTAT JOCURI DE GATIT - BUCATARU SEF - Jocuri de gatit online

jocuri
jocuri
Barbie games
Generator rex

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: bucataru sef

Burger xxl - Un nou joc de gatit burgeri... lucrezi ca si ajutor de bucatar la un mare restaurant unde specialitate casei sunt burgerii xxl. Gateste burgeri folosind ingredientele indicate de bucatarul sef.
Decoreaza pizza - bucatarul sef te va invata sa gatesti pizza italiana. Trebuie sa decorezi pizza exact cum o prepara bucatarul sef. Astfel vei putea invata sa gatesti pizza indiferent daca nu sti nimic.
Gateste Tortul - Esti la scoala de bucatari si ultima proba inainte de absolvire este una surpriza. bucatarul sef v-a dat la dispozitie 10 minute sa gatiti cel mai bun tort. Tu ai ales unul de ciocolata pe care acum il gatesti.
Making Pizza - In acest joc de gatit pizza, bucatarul sef este bolnav si a trebuit inlocuit. Aici intervii tu! Trebuie sa gatesti o pizza minunata, astfel incat clientii fideli sa nici nu-si dea seama ca bucatarul sef lipseste. Succes!
Pui cu Sos BBQ - In acest joc va trebui sa gatesti un pui minunat pentru a-i demonstra bucatarului ca esti gata de lucru in noul sau resaurant. Urmareste reteta pentru ca gustul sa fie foarte bun incat sa-i placa bucatarului sef.
Spaghetti Carbonara - De data aceasta va trebui sa gatim o mancare italiana cunoscuta si anume: Spaghetti Carbonara. Urmeaza indicatile bucatarului sef si combina toate ingredientele din bucatarie pentru a gati cea mai gustoasa mancare.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri